Börja gärna här

Kort om 10 steg mot nya möjligheter.

Ett startpaket – en online introduktion för dig som har bestämt dig för att, med stor värme för dig själv och dina närmaste, lära dig nytt. Nytt som leder till kärleksfulla relationer i stort. En bra inblick för dig som arbetar med människor och som vill se lite av den stora bilden av relationer.

Har du redan nu bestämt dig för att få mer kunskap än en smakbit, beställ den större online utbildningen: Att leva istället för att överleva.

Denna onlinekurs är skapad för att på snabbaste, enklaste, och billigaste sätt inspirera dig till att se den stora bilden av interpersonella relationer och mental hälsa. Det krävs helt enkelt, ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Här kan du, hemma i ditt egna hem, när helst du vill och får lust, luta dig tillbaka och låta dig inspireras till ett smakprov för nya vägar. Vägar som kan leda dig dit du vill. I online kursen ingår även Eva Berlanders bok: Att leva istället för at överleva;medveten dialog ger kärleken en chans.

Välkommen på en spännande resa!

 

De flesta börjar med dessa steg.

1. Introduktionspaket – lilla online utbildningen; 10 steg mot nya möjligheter och Eva Berlanders bok; Att leva istället för att överleva.  En fin start som inspirerar och ger lite kunskap om relationer. Här ser du den hemma i lugn och ro. De flesta startar här eller går direkt på nr 3a eller 3b.

1b, Kommer till Svenska Imagoinstitutet för en introduktion. Tar mellan två till tre timmar.Här får du/ni en fin möjlighet att träffa Eva Berlander eller en annan terapeut som är auktoriserad via institutet. Här får vi lättast se och höra hur vi på bästa sätt hjälper dig och ert företag vidare.

2. eller/ och går på en föreläsning för att få inspiration. (Live eller på nätet)

3.Tar online kursen med samma namn som ovan.  Onlinekursen går att gå ensam eller tillsammans med en kollega. Många väljer att se den tillsammans och sen arbeta runt filmerna i grupp.