Börja gärna här

Kort om 10 steg mot nya möjligheter.

Ett startpaket – en online introduktion för dig som har bestämt dig för att, med stor värme för dig själv och dina närmaste, lära dig nytt. Nytt som leder till kärleksfulla relationer i stort. En bra inblick för dig som arbetar med människor och som vill se lite av den stora bilden av relationer.

Har du redan nu bestämt dig för att få mer kunskap än en smakbit, beställ den större online utbildningen: Att leva istället för att överleva. 10 steg mot nya möjligheter är ett smakprov – att leva istället för att överleva är en hel utbildning – 10 stora moduler.

Dessa onlinekurser är skapade för att på snabbaste, enklaste, och billigaste sätt inspirera dig till att se den stora bilden av interpersonella relationer och mental hälsa. Det krävs helt enkelt, ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Här kan du, hemma i ditt egna hem, när helst du vill och får lust, luta dig tillbaka och låta dig inspireras till ett smakprov för nya vägar. Vägar som kan leda dig dit du vill. I online kursen ingår även Eva Berlanders bok: Att leva istället för at överleva;medveten dialog ger kärleken en chans.

Välkommen på en spännande resa!

 

De flesta terapeuter som vänder sig till oss börjar med dessa steg:

1a. Introduktionspaket – lilla online utbildningen; 10 steg mot nya möjligheter och Eva Berlanders bok; Att leva istället för att överleva.  En fin start som inspirerar och ger lite kunskap om relationer. Här ser du den hemma i lugn och ro. De flesta startar här eller går direkt på nr 3a eller 3b.

1b, Kommer till Svenska Imagoinstitutet för en introduktion. Tar mellan två till tre timmar.Här får du/ni en fin möjlighet att träffa Eva Berlander eller en annan terapeut som är auktoriserad via institutet. Här får vi lättast se och höra hur vi på bästa sätt hjälper dig/er vidare.

2. eller/ och går på en föreläsning för att få inspiration. (Live eller på nätet)

3a. Går på workshopen; Att leva istället för att överleva. En fantastisk kunskapshelg som hjälper dig att få stor kunskap gällande relationer, konflikter, neurobiologi och kärlek. Detta trots att du redan kan så mycket i ämnet.

3b.Tar online kursen med samma namn som ovan.  Onlinekursen är ett bra alternativ om workshopen är fullbokad, datumet inte fungerar eller resvägen är för lång. Onlinekursen går att gå ensam eller tillsammans med en partner, vän eller kollega. Denna online utbildning är även modul 1 i vår mycket uppskattade utbildning för terapeuter.

4. Tar med ditt par och låter Eva Berlander arbeta med ditt par – och där du betraktar, lär och integrerar. Efter dagens intensivpass går du och Eva tillsammans igenom vad som skett under dagen. Du får även en fortsättningsplan för dig och ditt par. En fantastisk möjlighet för terapeuter!

5. Ansöker till att delta på vår spännande utbildning: Integrera neurobiologi med terapi. INT. Allt för att du lättare ska kunna inspireras till att arbeta på ett sätt som forskning tydligt visar fungerar. Kontakta institutet för mer information.