october, 2017

mon9oct18:30- 21:30Gbg - Kärlek & Kommunikation – Ska det vara så förbaskat svårt?18:30 - 21:30 Hotel Waterfront Göteborg, Klippan 1, 414 51, GöteborgEvent Type :Föreläsning

Event Details

Föreläsning & Demonstration

Evas mycket uppskattade föreläsning: Kärlek & Kommunikation ska det vara så förbaskat svårt?

Eva lär oss genom neurovetenskapen och biologin att förstå hur våra hjärnor fungerar och att de är gjorda för kontakt; att vi behöver varandra och att vi är helt beroende av att bli hörda, förstådda och sedda. Vi upplever varandra fysiologiskt såväl som psykologiskt vilket är viktigt att förstå när vi kommunicerar. Trots detta så pratar vi ofta utan att veta om där finns en mottagare eller inte. Under föreläsningen delar Eva med sig av sina kunskaper om hur vi kan bli bättre både på att lyssna, bli hörda och skapa kärleksfulla relationer genom kunskap, vänlighet, nyfikenhet och medvetenhet. Ditt hjärta kommer att beröras!

Den 14 februari  är du varmt välkommen till ett event då du får möjlighet att ta del av en föreläsning fylld av av kunskap och forskning om hur vi kan kommunicera på ett sätt som leder till kontakt. Du får även uppleva en live-demonstration av dialogen då ett par kommer att gå över bron till varandra under Evas guidning.

Dialogen; att gå över bron,  är lika användbar i parrelationen, mellan föräldrar och barn som på arbetet. Självklart binder Eva ihop processen till en helhet.

Begränsat antal deltagare.

Välkommen på en spännande resa!
Eva Berlander 

Kostnad

395kr/person

Time

(Monday) 18:30 - 21:30

Location

Hotel Waterfront Göteborg

Klippan 1, 414 51, Göteborg

Köp biljett här

Tickets are not available for sale any more for this event!

Skriv gärna din kommentar här

X