Referenser

Feedback.

Varje vecka får vi in fin feedback från klienter som tagit del av våra kurser, föreläsningar, workshops, utbildningar och privata sessioner. Tack för att ni så generöst delar med er!


”Jo tack jag mår bra, upp och ner går det fortfarande, men mindre ner än förr, och känner att med ett större lugn i magen än innan, lite mer samlad i upp och ned gångarna. Att jag är lite snällare mot mig själv. Mindre grubbleri också och inte längre orolig för att jag skulle vara social fobier (som en tidigare psykolog sade, du kanske minns…) utan tycker faktiskt att det sociala umgänget går ganska bra. Är övertygad om att kursen hjälpt till med detta, kanske framför allt med att få mig att komma till insikt att det sociala i slutändan är allt, att vi lever och utvecklas genom varandra, och att det är viktigt att vara öppen för det. Men också tror jag med att hjälpa mig att utveckla en mindre dömande attityd mot mig själv.

Summan av kardemumman är för mig att jag under sista 2-3 åren gått/går igenom en fas som vid första anblick kändes krismässig men där jag samtidigt fick, och tog, möjligheten att utvecklas. Och det känns bra”.

– Några rader från en fin och målmedveten man som från en annan kontinent, gjorde online utbildningen: att leva istället för att överleva.


”TACK för denna kunskap! Det är så ytterst skönt att ta in detta, lyssna och känna och tänka på vad det här handlar om och vad det betyder.

Jag ÄLSKAR att det är ett val och att jag kan göra det valet. Att kunna förstå vad det innebär att välja och förstå mig själv, förstå min omgivning och speciellt mina nära och kära.TACK!

– Louice J


”Integrera neurobiologi med terapi: INT” är en utbildning jag kan rekommendera av hela mitt hjärta. För de nya perspektiv den ger på (par)terapeutiskt arbete. För den kunskap och klokskap Eva förmedlar. För utbytet av erfarenheter under utbildningens gång. För det interpersonella neurobiologiska perspektivet som ger så mycket bakgrundsförståelse till varför vi fungerar och reagerar som vi gör. För alla skratt och alla tårar vi delat under utbildningens gång. För de härliga terapeuter jag fått förmånen att dela ett år av mitt liv med.”

– Amara Rådman, leg psykolog/sexolog (Feedback gällande INT utbildningen).


”Integrera neurobiologi med terapi INT-utbildningen har givit mitt arbete en dimension till. IPNB perspektivet har fattats mig både privat och i arbetet. Synsättet lyfter bort så mycket skuld och skam, vilket underlättar läkning och förändring hos både individer och par. Eva har ett fenomenalt sätt att förmedla det forskning visar om det som gör terapi verksamt. Med humor och värme delar hon generöst med sig av sin kunskap och sin långa erfarenhet”.

– Marjo Carlsson / www.3i-syntes.se


Feedback gällande våra föreläsningar.
Hej Eva,
Vill framföra ett stort INNERLIGT tack för Ditt livsbejakande föreläsning; att leva istället för att överleva. Detta var första gången jag och min man var på ett relationsföredrag och vi var nog båda spända och nervösa på vad som skulle hända. Det du pratade om var slående likt hur vi har det i vår relation och jag förstår nu att vi inte på något sätt är unika och ensamma…

För mig personligen blev jag så GLAD över att du tryckte på hur viktigt det är med bekräftelse, att se på varandra och tala vänligt till varandra. Det är något jag försöker leva efter men tyvärr inte alltid lyckas. Påverkas själv starkt om jag inte får samma feed-back tillbaka och har då så svårt för att hålla fast vid mitt glada humör.

Jag hoppas att vi nu efter att ha lyssnat på ditt föredrag kan ta hjälp av dina råd och bli bättre på att aktivt lyssna på varandra och försöka bryta mönster som tidigare bara lett till tråkiga låsningar mellan oss. Tack igen för ett fantastiskt föredrag som gav mig flera nya insikter om mig själv!”

– Hoppfull


”En fantastiskt inspirerande kväll fylld av hopp och skratt. Tack, jag får lust att lära mig mer.”

– Klas


”En föreläsning som alla borde lyssna på – oavsett var man befinner sig i sin relation. Som singel känner jag plötsligt en varm förståelse för mig själv och mitt ex. Tack!”

– Förhoppningsfull


”Vilken kick! Jag är fylld av entusiasm och beslutsamhet av att skapa kärleksfulla relationer i mitt liv! Tack för workshopen!”

– Göran


Feedback gällande boken: Att leva istället för att överleva.

”Har nyss läst klart din bok; Att Leva istället för att överleva. En mycket bra bok som skapar hopp. Tack!”
– Lena 


Feedback gällande: Att leva istället för att överleva, workshop – grund

”Vi vill bara sända dig vårt varmaste tack! Det har nu gått en vecka sedan du lärde oss leva istället för att överleva. Vårt äktenskap var som ett ishav. Du gav oss en isbrytare och nu har två jättesköldpaddor kommit i land. Nu har vi kommit ut våra skal och är som nykära!

Kära hälsningar till dig, Sven och Barbro!”

– R & T


”Eva, att se dig lära par att kommunicera är ett mästerligt hantverk. Du vet verkligen vad du gör. Nu ska jag hem och träna…”

– Peter J 


Feedback gällande privata sessioner hos Eva Berlander.

”Jag och min man har haft de bästa 9 månaderna på väldigt många år. Känns äntligen som om terapin hos dig landade ordentligt. Visserligen finns en del djupt rotade försvarsmekanismer kvar som när tröttheten och stressen tar ut sin rätt men skillnaden i vår relation från då och nu är ljusårs skillnad.

Stort tack för den hjälpen!”

– ett målmedvetet par